top of page

Voedingscoaching

100% FIT met voeding & sport!

Met sporten alleen ben je al lekker bezig, maar wil je volledig FIT zijn, dan hoort gezonde voeding daar ook bij.

Voedingscoaching

Geen gekke dieet, geen onmogelijke recepten, maar een gezonde levensstijl en eetpatroon wat bij jou past!

FIT & FOOD.jpg

Hoe gaan we te werk?

Na de intake ga je een eetdagboek bijhouden en wordt er gekeken naar je eetpatroon. Op basis daarvan maken we een plan.
Het plan moet voor jou werken. Met kleine aanpassingen ga je gezonder en bewuster eten. Je weet wat je eet en waar je op moet letten als je producten koopt. 
Na elk coachingsgesprek ben je weer wat wijzer en na de tussenevaluatie komen we tot een gezonde levensstijl die bij jou past. Daarna volgt een eindevaluatie om te kijken wat je nodig hebt om verder te gaan.

Coaching inplannen met Nick

Nick is degene die jou gaat begeleiden met de voeding. Wanneer jij abonnement hebt in combinatie met voedingscoaching krijg je toegang tot Nicks agenda, je ziet dus niet alleen de trainingen, maar ook wanneer hij beschikbaar is voor een coachingsgesprek.
De coachingsgesprekken duren ongeveer een half uur. Heb je tussendoor een korte vraag dan kan je deze stellen aan Nick via whatsapp.

nick.jpg

Praktische Informatie Voedingscoaching

Hoe werkt het qua abonnement?
Je koopt een abonnement met voedingscoaching. Voor voeding krijg je een aantal credits waar mee je de coachingsgesprekken kan inplannen. Jouw bootcamps boek je in via het reguliere rooster. 
De abonnementen komen snel online! Stay tuned!

Hoevaak per week is coaching nodig?

Het beste kan je starten met 1x per week, dus 4x per maand. Op deze manier heb je een kickstart naar jouw gezonde levensstijl. Na deze maand is het aan jou, wil je graag elke week een coachingsgesprek of is 2x per maand voldoende als motivatie, om je op het juiste eetpad te blijven.

Kan ik altijd meedoen, ongeacht hoe ik nu eet?
Natuurlijk! We zijn er van overtuigd dat iedereen baat heeft bij voedingscoaching! Misschien denk je dat je heel gezond eet maar valt dat tegen of misschien wil je afvallen en lukt het alleen niet, wij zijn graag jouw stok achter de deur!

Hoe is Nick opgeleid?

Hij heeft de HBO Bachelor ALO afgerond met daarbinnen de expertise Voeding en de minor Sportvoeding.
De propedeuse voeding en diëtiek 
en hij is docent voeding & welzijn.

Meer dan voldoende kennis om jou te helpen dus!

bottom of page