FM DB trap parade lach spierbal.jpg

De Trainers

Jarno & Sanneke

Verliefd, Verloofd & Sportbuddies! 

In onze trainingen brengen wij onze passie voor sport over aan jou. Leuke afwisselende trainingen vol plezier! Doe je mee? Schrijf je snel in!

 

Sanneke
Sport is altijd een rode draad geweest door Sanneke haar leven. Door de jaren een ervaren instructrice van danslessen, steps, xcore & (mommy)2b bootcamp.
Tijd om die passie om te zetten in een eigen sportclub; FIT Movement! Je kan een afwisselende workout verwachten met aandacht voor houding en plezier!

Jarno
Met zijn militaire achtergrond weet Jarno als geen ander wat een bootcamp is. In het leger, tijdens de bootcamp, calisthenics  of in de sportschool, het maakt Jarno niet uit zolang hij maar uitgedaagd wordt! En dat gaat hij bij jou ook doen! Wees niet bang, je hoeft echt niet door de modder te tijgeren, maar je kan wel een lekkere pittige les verwachten.

FM DB Parade plank trap.jpg
FM DB SUUS Smile (1).jpg
nick.jpg

Susan

Nick

De bootcamp Queen van Rosmalen!
Elke woensdagavond, vrijdag- en zondagochtend staat Susan voor je klaar in Rosmalen! 
Trainingen vol afwisseling, gezelligheid en voldaan naar huis! 

 

De fitste vent van Den Bosch en omstreken! 
Nick daagt jou uit om bij hem te komen trainen! Ga jij de uitdaging aan met jezelf of andere? Niet alleen een top trainer, maar ook een top voedingscoach! Heb je al gekeken naar abonnementen in combinatie met voedingsvoaching? 

WhatsApp Image 2021-10-02 at 12.29_edited.jpg

Melvin

Een onuitputtelijke bron van energie en enthousiasme: Melvin. Met oog voor techniek en plezier geeft hij elke maandagavond boks bootcamp en elke donderdagavond een lekkere all level bootcamp!
 

Wil jij deel uitmaken van dit toffe team?