top of page

100 Leden in 3,5 maand!

Wauw!

1 april 2021 startte ik met FIT Movement en ik had alleen maar durven dromen dat ik zo'n vliegende start kon hebben.Voor mij is nog elke training een feestje, lekker trainen met leuke gezellige mensen! Het voelt gewoon alsof ik een uur met mijn vrienden mag sporten, heerlijk!


- We startte met kleine groepjes

- De groepen werden steeds groter, maar blijven altijd max 12!

- De trainers kregen toffe FM kleding

- Een aantal leden werden verast met een FM shirt

- De POWER movement training werd toegevoegd aan het rooster

- Nick kwam bij het team!

- De eerste FIT Baby is geboren

- De FIT Mobiel kwam de weg op!


Iedereen bedankt voor alle steun, energie tijdens de trainingen, feedback en ideeën!

Door jullie zijn we echt de leukste en gezelligste outdoor sportclub van Den Bosch!
Comments


bottom of page